Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.03.2026 - 07:45:21
Страницы:  1  

Визначення справжності мідного брухту

СообщениеАвтор

Привіт! Я чув, що при покупці мідного брухту потрібно переконатись, що це справді мідь, а не підробка або якийсь сплав. Як правильно перевірити, що це саме мідь й нічого більше? Чи є якісь прості способи розрізнити мідь від інших металів? Як не дати себе обманути компанії?

Olgasm

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 03:23:53 Сообщение # 1
RE: Визначення справжності мідного брухту

Розрізнення міді від інших металів — це важлива навичка, якщо ви серйозно займаєтесь продажем мідного брухту. Коли я почав збирати мідь, я спочатку не знав, як переконатись, що це справді мідь. Я звернувся до досвідченого торговця ломом, який показав мені кілька простих тестів. Мідь має характерний червонуватий колір, який складно сплутати з іншими металами. Якщо мідь свіжа й чиста, вона досить яскравого червоного кольору. З часом мідь окислюється й стає зеленою або чорною. Я почав використовувати простий магніт — мідь не примагнічується, тоді як залізо й сталь примагнічуються. Також можна провести тест на щільність — мідь досить важка для свого об'єму. Якщо провести гострим предметом по куску міді, вона залишить царапину червоного кольору. Я завжди прошу розрахунок за кожний тип металу окремо, щоб переконатись, що мене не обманюють. На сайті https://megalom.com.ua/priyom-kolorovogo-metalu/zdati-mid-za-visokimi-cinamy/ можна отримати детальну інформацію про те, як правильно визначати чисту мідь й які ознаки вказують на домішки інших металів. З часом ви навчитесь визначати якість міді на око, але перші кілька разів можна попросити допомогу у спеціалістів компанії.

Patricia

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 04:19:27 Сообщение # 2

Визначення якості й справжності мідного брухту не є складним завданням, якщо знати основні ознаки. Основні ознаки — колір, вага, магнітні властивості, здатність залишати царапини певного кольору. Розпочніть з простих тестів — магніт для визначення феромагнітних металів, зважування для алюмінію, візуальний огляд кольору. Завжди просіть побачити показання ваг і не підписуйте документи, якщо не впевнені в цифрах.

ИНТЕРЕСНЫЙ

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 04:50:31 Сообщение # 3
Змішування фарб різних марок : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9