Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.03.2026 - 07:44:34
Страницы:  1  

Підбір гальмівних дисків для Model 3

СообщениеАвтор

Скажіть, я маю Tesla Model 3 й мені потрібно замінити гальмівні диски. В мене звичайна версія, не Performance. Кажуть шо там різні гальмівні системи і відповідно різного розміру диски. Чи є десь детальна інструкція які диски в мене стоЯть і які треба купляти? Шоб потім не повертали і не замовляти інші.

---------------------
I am a painter and also a traveler. One of my ways to save money is to use Viator promotional code. It is my passion to travel and paint great surroundings in every place that I visit.

crai91grmer

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 14:12:14 Сообщение # 1
RE: Підбір гальмівних дисків для Model 3

Цитата:
Скажіть, я маю Tesla Model 3 й мені потрібно замінити гальмівні диски. В мене звичайна версія, не Performance. Кажуть шо там різні гальмівні системи і відповідно різного розміру диски. Чи є десь детальна інструкція які диски в мене стоЯть і які треба купляти? Шоб потім не повертали і не замовляти інші.
Гальмівні диски для Tesla Model 3 — це справді важливе питання, адже на цій моделі насправді йдуть два різних типи гальмів. Коли я змінював гальмівні диски на своєму Model 3, я довго розбирався в каталогах і параметрах. Виявилось, що потрібно бути дуже уважним при виборі, бо невірний вибір може привести до несумісності з вашою системою гальмування. Я вивчав параметри обох типів гальмів — розміри, товщину, матеріал дисків. Я звіряв номери оригінальних дисків із своєю машиною й потім обирав гальмівні диски саме по цим параметрам. Це зайняло час, але я був упевнений, що купую саме те, що потрібне.

damianmax

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 14:43:21 Сообщение # 2

Вибір гальмівних дисків для Tesla Model 3 вимагає уважного вивчення технічних параметрів та каталогів. На Model 3 дійсно існують два типи гальмівних систем, і диски для них мають відмінні характеристики. Важливо знайти інформацію про вашу конкретну конфігурацію гальмів, щоб вибрати правильні диски. На сайті диски можна знайти детальну інформацію про гальмівні диски для Model 3 з точними параметрами для обох типів гальмів. Там наведені каталоги із розмірами, товщинами й матеріалами, що допоможе вам правильно підібрати диски. Консультанти сайту добре розуміються на Model 3 й допоможуть вам з вибором.

Тaня

пользователь

Статистика:
24.03.26 - 15:22:37 Сообщение # 3
Диван, еврокнижка 210x160 см. : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9