Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 08.12.2025 - 02:02:22
Страницы:  1  

Біг взимку на вулиці

СообщениеАвтор

Друзі, питання про біг взимку. Чи продовжуєте бігати на вулиці, коли холодно? Я зазвичай бігаю в парку, але зараз температура впала і не знаю, чи варто продовжувати, чи краще перейти в зал на біжку. Не хочеться захворіти, але й форму втрачати не хочу. Як ви вирішуєте це питання?

machine

пользователь

Статистика:
24.11.25 - 19:28:47
Сообщение # 1
RE: Біг взимку на вулиці

Я бігаю на вулиці цілий рік, навіть взимку. Головне правильно одягатися, тоді ніяких проблем. Треба декілька шарів одягу - термобілизна, зверху щось тепле, але таке, щоб дихало. Рукавички обов'язково, бо руки мерзнуть найбільше. І бафф на шию, щоб горло прикрите було. Перші п'ять хвилин може бути холодно, але потім розігріваєшся і навіть жарко стає. Тільки важливо не перегрітися, тому краще трохи холодно спочатку, ніж потім у футболці бігти і потіти.

---------------------
Качественная женская обувь ТМ VIRA ТЕМА на форуме

dikoss

пользователь

Статистика:
24.11.25 - 19:49:35
Сообщение # 2

Повністю згоден з попереднім коментарем. Я теж не припиняю тренування взимку, навпаки, це дуже гартує організм. Але треба дотримуватися кількох правил. По-перше, якщо температура нижче мінус п'ятнадцяти, то краще дійсно в зал або взагалі пропустити. По-друге, дихати треба носом, а не ротом, щоб повітря встигало прогріватися. По-третє, після пробіжки не стояти на холоді, а одразу йти в тепло. Я вже третю зиму так бігаю і жодного разу не захворів. Навпаки, імунітет зміцнився. Ще дуже важливо розім'ятися вдома перед виходом, щоб м'язи теплі були. На https://citylife.kyiv.ua/category/sport-ta-zdorovya/ якраз недавно була стаття про зимові тренування, там детально розписано як підготуватися і чого уникати. Мені дуже допомогла інформація про правильне взуття для зимового бігу, бо звичайні кросівки на льоду небезпечні. Так що не бійся, просто підготуйся як слід і все буде добре!

Ag0ra

пользователь

Статистика:
24.11.25 - 20:36:41
Сообщение # 3
Купить биткоин : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Нажмите на точку возле имени для обращения к участнику

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9