Просування освітнього онлайн-проєкту » Техническое обслуживание и ремонт мотоциклов » Авто и мото ФОРУМ
Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

ПоискПоиск   Users   Регистрация   Вход
Сегодня: 03.07.2025 - 12:02:55
Страницы:  1  

Просування освітнього онлайн-проєкту

Объявление

.
СообщениеАвтор

Вітаю спільноту! Розробив новий освітній сайт для вивчення іноземних мов. Підкажіть, будь ласка, які є перевірені каталоги сайтів, де можна безкоштовно додати свій ресурс? Хочеться збільшити видимість проєкту для цільової аудиторії та покращити позиції в пошукових системах.

---------------------

Otix

пользователь

Статистика:
26.06.25 - 21:46:52
Сообщение # 1
RE: Просування освітнього онлайн-проєкту

Вітаю! Розміщення сайту в каталогах справді може допомогти з SEO-просуванням та залученням відвідувачів. З власного досвіду рекомендую звернути увагу на тематичні освітні каталоги, а також загальні українські каталоги з високим рейтингом довіри. Важливо заповнити максимально детально всі поля при реєстрації та написати унікальний опис вашого ресурсу для кожного каталогу.

---------------------

heckfyf

пользователь

Статистика:
26.06.25 - 22:23:11
Сообщение # 2

Як власник освітнього проєкту, я також проходив цей шлях! Одним з найефективніших кроків було додавання сайту до https://doskaua.com.ua/. Цей каталог має хорошу відвідуваність та індексацію пошуковими системами. Після розміщення там інформації про мій ресурс відвідуваність зросла приблизно на 15%, і я отримав цільових користувачів. Також додатковою перевагою є те, що модерація працює швидко, а інтерфейс дуже зручний для додавання та редагування інформації про ваш сайт.

---------------------

igorevich

пользователь

Статистика:
26.06.25 - 23:22:26
Сообщение # 3
Процессора Intel, AMD : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники