Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.02.2026 - 20:49:01
Страницы:  1  

Змішування фарб різних марок

СообщениеАвтор

Можна ли змішувати фарби різних марок? У мене є залишки від однієї фарби й я придбав нову від іншої марки. Я можу їх змішати щоб завершити роботу або це буде катастрофа?

Н@т@ли

пользователь

Статистика:
20.12.25 - 21:14:30
Сообщение # 1
RE: Змішування фарб різних марок

Це дуже ризиковано й я не рекомендую це робити. Різні марки можуть мати різні хімічні компоненти й вони не завжди сумісні один з одним. Результатом може бути розшарування, зміна кольору або навіть твердження проблеми з адгезією. Краще закінчи роботу з однією фарбою й потім розпочни з новою, або поверни невикористану фарбу де ти її купив.

Olalya

пользователь

Статистика:
20.12.25 - 21:47:14
Сообщение # 2

Я колись спробував змішати фарби й це була помилка. Фарба почала як б розділятися в пістолеті й наносилась нерівно. Я витратив багато часу на повторне фарбування. З тих пір я завжди купую фарбу однієї марки для однієї роботи. Якщо мені потрібна нова фарба, я беру все на одному місці, як от фарба для авто, де можна обрати всі матеріали від однієї компанії. Це гарантує сумісність й якісний результат.

Аллочка-фиалочка

пользователь

Статистика:
20.12.25 - 22:06:49
Сообщение # 3
Преобразователи напряжения дача : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9