Болі в спині після роботи >> Мотоциклетные путешествия >> Авто и мото ФОРУМ
Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 15.07.2025 - 01:16:38
Страницы:  1  

Болі в спині після роботи

Объявление

.
СообщениеАвтор

Мучать болі в спині вже півроку, особливо після сидячої роботи. Ранок починається з того, що важко встати з ліжка. Звернувся до терапевта, але він лише знеболювальні призначив. Чи варто йти до більш вузького спеціаліста?

---------------------

Nitramin

пользователь

Статистика:
03.07.25 - 13:03:20
Сообщение # 1
RE: Болі в спині після роботи

Так, обов'язково варто звернутися до вертебролога. Це лікар, який спеціалізується саме на захворюваннях хребта. Терапевт може тільки симптоми полегшити, а вертебролог знайде причину і призначить правильне лікування. МРТ теж краще зробити, щоб побачити стан міжхребцевих дисків.

---------------------

Анна Таран

пользователь

Статистика:
03.07.25 - 13:55:31
Сообщение # 2

Повністю підтримую попередній коментар! У мене була схожа ситуація - три роки тому почались болі в попереку після роботи за комп'ютером. Терапевт теж призначав лише знеболювальні. Коли нарешті дійшов до вертебролога, виявилось, що у мене протрузія диска. Пройшов курс кінезіотерапії і тракції хребта - болі пройшли! Ось тут гарний центр вертебрології https://vertebrolog.kiev.ua/ua/vertebrolog - там мені дуже допомогли.

---------------------
неприятность эту мы переживем!!! смотри на звезды, считай, их меньше чем чудес, они даже темнее,знай: жизнь прекрасна.дегустируй, проверяй на прочностьИ не ищи путей покороче.Триада

attica

пользователь

Статистика:
03.07.25 - 14:16:23
Сообщение # 3
перевірка забудовника Львів : Предыдущая темаСледующая тема: Какой компрессор продавит столб воды 120 см?
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники