Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 30.04.2026 - 21:01:27
Страницы:  1  

Як почати розробку сайту

СообщениеАвтор

Давно думаю про запуск власного онлайн-проєкту, але не можу зрозуміти, з чого взагалі починати. Є ідея, є розуміння цільової аудиторії, але технічна сторона — повний темний ліс. Як правильно сформулювати завдання для розробників, щоб не загубитися в деталях і не переплатити за зайве?

Mila_dp

пользователь

Статистика:
09.04.26 - 14:43:04 Сообщение # 1
RE: Як почати розробку сайту

Найперше, що варто зробити — це скласти список сторінок, які мають бути на сайті, і описати, що має відбуватися на кожній з них. Не обов'язково в технічних термінах, просто людською мовою: 'на головній — слайдер з акціями, нижче — три блоки послуг, далі — форма зворотного зв'язку'. Чим детальніше ти опишеш, тим точнішу оцінку отримаєш. Також варто зібрати 3–5 сайтів конкурентів або просто тих, що подобаються візуально — це дуже допомагає дизайнерам зрозуміти твій смак і очікування. І ще один момент: одразу визнач, чи будеш ти сам оновлювати контент, чи це робитиме хтось інший — від цього залежить вибір CMS.

Andros-Foto

пользователь

Статистика:
09.04.26 - 15:16:27 Сообщение # 2

Проходив через це сам, тому розумію, як це може лякати на старті. Скажу чесно: найбільша помилка, яку я зробив — це намагався зекономити і замовив у фрілансера без досвіду в моїй ніші. В результаті переробляв двічі і витратив утричі більше, ніж якби одразу звернувся до нормальної команди. Зараз би порадив одразу дивитися на студії з портфоліо і чіткими процесами. Якщо хочеш зрозуміти, як це виглядає на практиці і що взагалі входить у послугу — можна почати з того, щоб створити сайт разом із командою, яка пояснює кожен крок і не зникає після передоплати.

shinobbi

пользователь

Статистика:
09.04.26 - 15:36:11 Сообщение # 3
Как быстро сдать квартиру в Подольске: бесплатная помощь агента : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9