Авто и мото ФОРУМ

Авто и мото ФОРУМ

Поиск   Участники   Регистрация   Вход
Сегодня: 01.02.2026 - 11:50:43
Страницы:  1  

Захисна плівка на авто з пробігом

СообщениеАвтор

Всім привіт. Чи можна клеїти захисну плівку на авто, якому вже 4 роки? Чи обов'язково це робити тільки на новий? Кузов має кілька дрібних подряпин до грунту, але в цілому стан хороший.

---------------------
Относительность мира относительна только к нашей точке зрения.

Wetleen

пользователь

Статистика:
17.12.25 - 08:39:11
Сообщение # 1
RE: Захисна плівка на авто з пробігом

Можна і потрібно! Головна умова — поверхня має бути чистою, сухою та обезжиреною. Дрібні існуючі подряпини бажано зафарбувати або прибрати поліруванням перед поклейкою, інакше вони будуть помітні під прозорою плівкою. Процедура нічим не відрізняється від поклейки на новий авто. Ви отримаєте ту саму захисну функцію на майбутнє.

МЕЛЬНИК

пользователь

Статистика:
17.12.25 - 09:35:47
Сообщение # 2

Я обклеював свою машину віком 5 років. Попередньо зробив полірування, щоб усунути мерешття від мийок. Плівка відмінно 'встала' і захищає вже два роки. Це навіть краще, ніж фарбувати окремі деталі. Шукайте майстерню, де зможуть професійно підготувати старий кузов. Коли я шукав послугу поклейка плівки на авто київ для авто з пробігом, то опирався на відгуки. Особисто мені сподобався підхід у os-car.kyiv.ua — вони адекватно оцінили стан кузова і порадили, що робити з подряпинами.

---------------------
gh

Hitman

пользователь

Статистика:
17.12.25 - 10:02:32
Сообщение # 3
Документы для обмена валюты : Предыдущая тема
Страницы:  1  

Администратор запретил отвечать гостям на сообщения! Для регистрации пройдите по ссылке: зарегистрироваться

Участники

Made possible by: IPB 7.9.9